Новини

Стало відомо, де і коли збірна України зіграє проти Брентфорда у товариському матчі

Переглядів 685
Євген Чепур
1 голос
Гравці збірної України. Фото: УАФ
Ігор Бурбас, відомий український журналіст, поділився подробицями товариської зустрічі збірної України та Брентфорда напередодні старту нашої команди у відборі на Євро-2024.

Сьогодні збірна України на чолі з Русланом Ротанем вирушила до Англії, де готуватиметься до матчу з «трьома левами» у рамках 1-го туру кваліфікації Євро-2024, який відбудеться 26 березня.

Раніше була інформація, що наша збірна в рамках підготовки до відбору проведе контрольний матч із Брентфордом, який посідає восьме місце в АПЛ після 28 турів. 

Ігор Бурбас розповів, де відбудеться зустріч, поділившись інсайдерською інформацією про матч.

«Збірна України все ж таки гратиме з Брентфордом не на його тренувальній базі. Адміністративний штаб нашої команди запропонував супернику винести матч на повноцінний стадіон у передмісті Лондона».

Крім цього журналіст повідомив, що гра пройде з глядачами.

«Замість ранкового часу спаринг найближчого четверга відбудеться ближче до вечора. І у присутності вболівальників, яких на трибунах може вміститися 2,5 тис», – написав Бурбас у своєму телеграм-каналі.

Зазначимо, що за юнацьку команду Брентфорда виступає 18-річний український півзахисник Єгор Ярмолюк.

Нагадаємо, що суперниками України суперниками українців у боротьбі за путівку на чемпіонат Європи, окрім англійців, будуть команди Італії, Північної Македонії та Мальти.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт