Новини

«Стоїть Девід і чекає»: Кривцов розповів про знайомство з Бекхемом

Переглядів 750
Євген Чепур
1 голос
Девід Бекхем. Фото: Google
Центральний захисник Інтер Маямі Сергій Кривцов розповів про своє знайомство з легендарним англійським футболістом і власником американського клубу Девідом Бекхемом.

Сергій Кривцов в ексклюзивному інтерв'ю для ютуб-каналу FanDay розповів, за яких обставин він познайомився з Девідом Бекхемом і як пройшла їхня перша розмова.

«Після тренування займалися у фітнес залі, я робив якусь вправу і відчув на собі погляд з-за спини. Повернувся, а там стоїть Девід і чекає, коли я закінчу, щоб познайомитися, адже це була наша перша зустріч.

Подякував йому за те, що він підтримує Україну. За те, що він у перші дні війни віддав свій Інстаграм лікарю з Харкова. А він мені відповів: Ми повинні це робити, показувати і підтримувати Україну».

Також екс-футболіст Шахтаря поділився і незвичайним проханням, пов'язаним із сім'єю Бекхемів, з яким до нього звернулася одна людина.

«Він два рази приїжджав на базу. Багато людей просили у мене ігрову футболку з його автографом. І навіть була людина, яка просила, щоб обов'язково був автограф і Девіда, і Вікторії Бекхем.

Таке враження, що я їх щодня бачу, особливо Вікторію. Люди думають, що Бекхеми у мене на задньому дворі засмагають»

Нагадаємо, 32-річний Кривцов взимку перебрався з Шахтаря в Інтер Маямі, де відразу став основним гравцем. Українець провів сім матчів і забив один гол за нову команду.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт