Новини

«Тимощук не заслуговує бути українцем»: Зозуля жорстко висловився про на рахунок екс-капітана збірної

Переглядів 1455
Олександр Карпенко
1 голос
Роман Зозуля. Фото: Google
Колишній нападник збірної України Роман Зозуля заявив, що його колишнього партнера по національній команді Анатолія Тимощука потрібно позбавити громадянства.

Зозуля переконаний, що колишній капітан збірної України не може розраховувати на лояльне ставлення з боку держави за його мовчання про російську агресію.

«У таких людей просто треба забирати  громадянство. Він не заслуговує бути українцем! Я не знаю, чи можна за законом забрати паспорт, але треба зробити, щоб його нога ніколи в житті не ступила на нашу територію.

І таких як він – багато. Забрати у всіх паспорти та нехай живуть там. Недовго їм залишилося до нашої перемоги», – заявив Зозуля в програмі «Рандеву з Яніною Соколовою».

Не вдалось завантажити відео.

Нагадаємо, що колишній гравець Волині та Шахтаря, а також збірної України Анатолій Тимощук продовжує заробляти на території Росії у той час, коли в нашій країні триває війна з РФ.

За свою непатріотичну позицію Тимощук постійно отримує багато негативних коментарів від представників української футбольної спільноти, а УАФ офіційно позбавила Анатолія всіх почесних звань та титулів, а також виключила колишнього футболіста з реєстру гравців збірної України.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт