Новини

«Треба грати та не боятись»: наставник Оболоні поділився своїми думками щодо майбутнього сезону в УПЛ

Переглядів 378
Дмитро Чорнобай
0 голосів
Валерій Іващенко. Фото: Оболонь
Наставник столичної команди Валерій Іващенко прокоментував підготовку столичної команди до старту нового сезону, а також розповів про цілі та новачків клубу.

Головний тренер Оболоні Валерій Іващенко поділився очікуваннями від сезону в УПЛ:

«Календар сезону УПЛ? Ми не вибираємо собі календар. Треба грати й не боятися. Для цього ми і йшли в УПЛ. Ми не хочемо бути тут хлопчиками для биття. Треба набирати очки й намагатися впевнено закріпитися у вищому дивізіоні».

Також наставник киян розповів про цілі та задачі Оболоні перед початком сезону:

«Поки що ми детально не розмовляли на цей рахунок. Але я думаю, що найголовнішою задачею є увійти в УПЛ, відчути цей рівень та закріпитися в середині турнірної таблиці, щоб комфортно себе почувати».

Валерій Іващенко розповів і про селекційну роботу команди:

«Зараз ви можете побачити перебудову у складі. Це вже інший рівень, нас чекатиме більш динамічний та енергозатратний футбол. Тому ми потребуємо більш швидкісних та молодих футболістів, які будуть створювати великий об’єм. Все залежить від бюджету клубу і від цього ми вже будемо відштовхуватися».

  • Сезон Першої ліги 2022/2023 колектив Валерія Іващенка закінчив на другому місці, що дало пряму путівку до Прем’єр-ліги.
  • Раніше УПЛ оголосила розклад першого туру сезону 2023/24. Оболонь розпочне новий чемпіонат грою проти Колоса 28 липня.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт