Новини

«Треба перемагати їх там»: Маркевич – про участь українських спортсменів у турнірах з росіянами

Переглядів 476
Віктор Глухенький
1 голос
Мирон Маркевич. Фото: Google
Головний тренер львівських Карпат Мирон Маркевич висловив свою думку щодо участі українських спортсменів у змаганнях, на яких виступають представники РФ.

Мирон Маркевич впевнений, що перемагати росіян потрібно на всіх фронтах. У тому числі і спортивному. Тренер Карпат категорично проти тактики пасивного спротиву, тобто бойкоту змагань в яких дозволено брати участь спортсменам з росії та Білорусі.

«Якщо вони поїдуть на Олімпіаду під якимось прапором, то ми що, повинні страждати від цього? Треба їхати і їх там перемагати. 

От Світоліна перемогла Азаренка, руки не подала. Це ще гірше для них, ніж поразка. Так їх і треба карати. Треба їхати і вигравати. Тим більше, їх гімн не звучатиме навіть, якщо їх допустять», – сказав Маркевич в інтерв’ю tribuna.

  • Міністерство молоді та спорту України двічі вносило зміни до так званого наказу про бойкот. 
  • 18 червня у новій редакції указу слово «заборонити» було змінено на «не відрядити» збірні на турніри, де присутні спортсмени з РФ та РБ.
  • Згідно з останнім наказом Вадима Гутцайта українським спортсменам дозволили приймати участь у змаганнях, де виступатимуть і представники росії та Білорусі, однак лише за умови, що піддані путіна та Лукашенка змагатимуться у статусі нейтральних спортсменів.
  • Від початку повномасштабної війни росії проти загинуло вже 300 українських спортсменів. Цю жахливу статистику теж навели уповноважені представники Міністерства молоді та спорту України. 
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт