Новини

«Треба, щоб у Львові була вища ліга»: Мирон Маркевич – про цілі Карпат

Переглядів 876
Дмитро Чорнобай
1 голос
Мирон Маркевич. Фото: Карпати
Новопризначений головний тренер львівських Карпат Мирон Маркевич розповів про нинішній стан інфраструктури та цілі львів'ян на наступний сезон.

Мирон Маркевич розповів про нинішній стан інфраструктури львів'ян.

«Карпати» починались з нуля. Тлумак взявся за це і проробив досить велику роботу – не тільки в плані самої команди, а й в плані організації. База зараз вже є».

Головний тренер Карпат похвалив роботу президента клубу:

«Основне, що є толковий президент, який хоче щось зробити для Львова. Після розмови з ним я дав згоду. Ясно, що ми зараз виходимо на більш професійний рівень. Думаю, у нас щось вийде.

Також Мирон Богданович розказав про цілі клубу на сезон 2023/24:

«Все дуже просто: треба, щоб у Львові була вища ліга. От і все. А далі вже будемо дивитись. Це зараз основний аргумент і завдання, яке вийшло на перше місце», –  розповів Маркевич в інтерв'ю Tribuna.com.

  • В сезоні 2022/2023 Карпати не змогли виконати завдання та підвищитися у класі. Команда, якою керував Андрій Тлумак, не пробилась навіть до сита перехідних матчів за право грати в УПЛ.
  • Першим поєдинком Мирона Маркевича на чолі оновлених Карпат стане гра проти Буковини. Гра відбудеться у Львові шостого серпня. Початок о 18:00
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт