Новини

Тренер збірної України відвідав семінар Рангніка: чим здивував тренер збірної Австрії

Переглядів 249
Олександр Карпенко
1 голос
Ральф Рангнік. Фото: PA Wire
Головний тренер збірної України U-19 Дмитро Михайленко після повернення з Євро-2024 у Пн. Ірландії відвідав семінар, який проводив головний тренер збірної Австрії Ральф Рангнік.

2 серпня, головний тренер національної збірної Австрії Ральф Рангнік на запрошення УАФ відвідав Україну. Досвідчений фахівець мав змогу провести семінар перед українськими тренерами та провести тренування для юнаків Шахтаря.

Головний  тренер збірної України U-19 поділився враженнями після зустрічі з Рангніком у Києві.

«Він є прихильником суперенергетичної гри, побудованої на пресингу, на постійній атаці на м’яч. Це важливо для нашої країни, адже тут дуже багато тренерів — шанувальників пресингу. Цікаво спілкуватися з наставником, який має такі самі думки.

Насправді є не так багато людей, які б так сильно впливали на європейський футбол. Їх можна перерахувати на пальцях однієї руки. Багато тренерів досягають успіху, але такого впливу не мають. Ральф – людина, яка дуже вплинула на футбол у Європі, і це важливо», – сказав Михайленко в коментарі УАФ.

Раніше сайт FanDay.net в авторському матеріалі розповідав про минуле Рангніка і те, як він міг очолити Динамо та наслідував ідеї Валерія Лобановського.

  • За свою багату кар'єру австрієць працював головним тренером у таких відомих клубах, як Шальке, Ганновер, Хоффенхайм, Лейпциг та Манчестер Юнайтед.
  • Окрім цього, посади спортивного директора та інші керівні місця він займав у ряді команд групи Ред Булл: Зальцбургу, Лейпцигу, Нью-Йорку, Брагантіно.
  • З Шальке він виграв Кубок ліги, Кубок і Суперкубок Німеччини.
  • Зі збірною Австрії Рангнік досяг стадії 1/8 фіналу на чемпіонаті Європи-2024.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт