Новини

«Трент зробив Зінченка схожим на аматора»: фанати Арсеналу поставили крапку у дебютному сезоні українця

Переглядів 9299
Владислав Лютостанський
8 голосів
Олександр Зінченко. Фото: ФК Арсенал
Вболівальники лондонського Арсеналу оцінили гру українського захисника Олександра Зінченка в сезоні 2022/23. Більшість поставила оборонцю високі бали.

Фанати лондонського Арсеналу оцінили дебютний сезон Олександра Зінченка у складі «канонірів».

Переважна більшість позитивно відгукується про гру футболіста, хоча й зазначає, що українцеві не вистачає надійності у грі на захист.

HenryNelliAFC: «9. Фантастичний гравець. Він не отримує належної оцінки за якість, яку він продемонстрував, коли мав справу з травмою війни на своїй батьківщині. І деякі експерти хочуть говорити про «лідерство»! Потрібен хороший варіант ротації для нього в наступному сезоні, щоб тримати його в тонусі під час ключових матчів».

Its_Just_Khris: «Я дивився, як Арсенал грає без Зінні, і я насправді цінував його гру більше... Він дуже багато додає нашій атаці... Зінні отримує від мене 8,5/10 за цей сезон».

Nabontop: «7,5 – блискучий у позиції інвертованого лівого захисника, але знизив рівень ближче до кінця сезону через відсутність фізичної підготовки, а потім втрата Саліби створила на нього набагато більше тиску, щоб грати на захист, в якому він не є найкращим. Фантастичний гравець».

ECPL: «7-7.5 Він був ядром нашого білд-апу. Без нього ми дуже страждали в півзахисті. Але його захист був недостатньо добрим і створював небезпечні ситуації, і він досить часто отримував травми (хоча не так часто, як очікувалося)».

Oluwa: «7. Він підняв команду і відіграв важливу роль у нашому розвитку. Ми всі знаємо про його слабкість у грі на захист до того, як він почав там грати, тому ми не повинні використовувати цей аргумент проти нього, але він, безперечно, має покращити свої дії в обороні».

Олександр Зінченко та Трент Александр-Арнольд. Фото: Google

Проте знайшлися ті, кому гра Зінченка минулого сезону не дуже сподобалася. Українцеві відразу пригадали його помилку в грі з Ліверпулем (2:2).

Spnafc: «6. Зупинимо хайп. Після сильного старту він довів певну відповідальність. Не тримає своєї позиції й намагається зробити занадто багато за рахунок команди».

uOfentse: «Мав тверді 8/10, доки Трент не зробив його схожим на аматора...тепер у нього максимум 5/10. 85 хвилин, ми були близькі до перемоги над Ліверпулем на Енфілді, і цей хлопець вирішив заснути у вирішальний момент».

У грі 30-го туру АПЛ між Ліверпулем та Арсеналом Зінченко припустився фатальної помилки, яка коштувала його команді перемоги.

Раніше повідомлялося, що 26-річний українець може випасти зі стартового складу червоних.

  • Влітку 2022 року Арсенал придбав Зінченка в Манчестер Сіті за 35 млн євро.
  • У складі лондонців Олександр провів 33 гри забив один гол та віддав два асисти.
  • Арсенал зайняв друге місце в АПЛ минулого сезону, поступившись чемпіонством Манчестер Сіті.
  • Контракт Зінченка з Арсеналом чинний до 30 червня 2026 року.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт