Новини

«У Алієва поставлений удар, тому він уже цікавіший за Зінченка»: Леоненко порівняв двох українців

Переглядів 1750
Артем Жилінський
2 голоси
Віктор Леоненко. Фото: Google
Колишній гравець Динамо та збірної України, а нині відомий експерт Віктор Леоненко вважає, що Олександр Алієва у свої найкращі роки виглядав цікавіше ніж Олександр Зінченко.

В ексклюзивному інтерв’ю для FanDay.net Віктор Леоненко пояснив, чому Алієв у свої найкращі роки був цікавішим ніж Зінченко.

«Зрозуміло, що йому краще грати у півзахисті, в атаці Зінченка хороший, але проблема полягає в тому, що він не вміє відбирати. Він – як Алієв, який теж добрий футболіст, але відбирати не вмів. Хто мені більше імпонує: Алієв у найкращі роки чи Зінченко зараз? Вони обидва технічні, але в Алієва поставлений удар, тому він уже цікавіший. А так, вони обидва добрі футболісти».

Також Леоненко відзначив різні завдання Зінченка в Арсеналі та збірній України. Експерт назвав слабку сторону українця.

«Позиція Зінченка – півзахисник, але ми не знаємо, як він гратиме у збірній. Арсенал зараз пре і контролює м'яч, а у збірній йому доведеться відбирати, чого він робити не вміє», — заявив Леоненко.

Нагадаємо, що Зінченко приєднався до Арсеналу на старті поточної кампанії з Манчестер Сіті за 35 мільйонів євро.

«Містянам» український лівий захисник належав із 2016 по 2022 рр. З командою Пепа Гвардіоли він виграв 11 внутрішніх трофеїв, серед яких чотири чемпіонства АПЛ.

Нинішнього сезону 26-річний футболіст провів за «канонірів» 27 матчів, у яких забив один гол і зробив два асисти. Арсенал із Зінченком йде до свого першого чемпіонства з 2004 року.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт