Новини

«У кваліфікації гол звичайний на смак»: Кочергін озвучив ціль Ракува у Лізі чемпіонів

Переглядів 2643
Віктор Глухенький
2 голоси
Владислав Кочергін в обіймах партнерів. Фото: Google
Півзахисник національної збірної України та польського клубу Ракув Владислав Кочергін озвучив свої власні та загальнокомандні плани на цьогорічну єврокампанію.

Здоровий максималізм, впевненого у собі чоловіка. Мова про українського півзахисника Ракува Владислава Кочергіна, який попри локальний успіх свого клубу в першому матчі кваліфікації Ліги чемпіонів в протистоянні з естонською Флорою, запевнив, що справа ще не вирішена.

«У кваліфікації він (гол) звичайний на смак. Тільки в Лізі чемпіонів гол може мати особливий смак. Наша мета — вийти до групового етапу цього турніру, і я сподіваюся, що ми її досягнемо.

На нас чекає важкий другий поєдинок. Завжди є що вдосконалювати, але я вірю, що в другому матчі ми покажемо ще кращу гру», – цитує Кочергіна польський футбольний портал Gol24.pl.

  • Гол у ворота Флори став першим для Кочергіна в цьому сезоні у футболці Ракува в офіційний поєдинках.
  • В сезоні 2022/2023 українець забив за польський клуб вісім голів у 33 іграх. Також в активі Кочергіна три результативні передачі.
  • Гра-відповідь першого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів Флора (Естонія) –  Ракув (Польща) відбудеться у Таллінні 18 липня. Початок поєдинку о 20:00 за київським часом.
  • Суперник цієї пари у другому кваліфікаційному раунді ЛЧ визначиться у протистоянні азербайджанського Карабаху та гібралтарського Лінкольн Ред Імпс.
  • Першу гру з рахунком 2:1 виграв Карабах. 
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт