Новини

«У Мудрика є потенціал, йому потрібен час»: тренер збірної Англії підтримав українця

Переглядів 1173
Дмитро Котков
1 голос
Джиммі Флойд Хассельбайнк. Фото: Google
Нідерландський тренер збірної Англії Джиммі Флойд Хассельбайнк, який раніше грав за Челсі, дав оцінку грі українського вінгера лондонців Михайла Мудрика.

Легендарний Джиммі Флойд Хассельбайнк, який раніше грав за Челсі і який нещодавно увійшов до тренерського штабу збірної Англії, висловився про українського вінгера «аристократів» Михайла Мудрика. Українець не реалізував два моменти в програшному для лондонців матчі АПЛ з Астон Віллою (0:2).

«У Мудрика є потенціал. Йому потрібно більше бути в таких ситуаціях, щоб робити правильні речі та приймати правильні рішення. Він коштував клубу багато грошей, але він в Англії лише кілька місяців. Йому потрібен час», – цитує Хассельбайнка Sky Sports.

Також нідерландець зазначив, що з часом стане зрозуміло, чи коштує Мудрик таких грошей, які за нього заплатив Челсі Шахтарю.

«Так, він не забив. Але, якщо його підписали за 88 мільйонів фунтів стерлінгів, це не означає, що він сформований. Це не означає, що він не втрачатиме моментів. Час покаже, чи була сума його трансферу правильною. У нього є потенціал", - додав Хассельбайнк.

Для Мудрика з Астон Віллою був восьмий матч за Челсі. В п’ятий раз українець вийшов на поле у старті. В його активі на даний момент один асист.

Наступний поєдинок Челсі зіграє четвертого квітня проти Ліверпуля. Це буде перенесений матч восьмого туру АПЛ.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт