Новини

«У нього була травма така ж, як і у мене»: розкрито прізвище нереалізованого таланта Динамо

Переглядів 615
Данило Моісеєнков
1 голос
Сергій Даценко, фото: ФК Кудрівка
Головний тренер ФК Кудрівка Сергій Даценко, який раніше виступав за Динамо, розповів про талановитого футболіста, чия кар'єра швидко закінчилася через травми.

Сергій Даценко, який півтора року (1996-1997) виступав у складі Динамо, в ексклюзивному інтерв'ю для сайту «Український футбол» висловився стосовно ролі травм у футболі.

«Травматизм у футболі має певну вагу у твоїй кар’єрі. Наприклад, Андрій Ярмоленко дуже талановитий, сильний футболіст і своєю грою доказав, що він – топ-гравець.

Були моменти у його кар’єрі з травмами, але у нього повірили у Динамо і дали йому шанс, яким він скористався. Це велика праця і його, і тренерів. На молодих гравців потрібно дивитися, давати їм шанс».

Окрім цього, він розповів про Сергія Богатирьова, який у 90-ті роки вважався великим талантом.

«Так, у Богатирьова був талант, я його пам’ятаю, у нього була травма така ж, як і у мене. У Лобановського також були плани на мене, але я отримав дуже неприємну травму – розрив чотирьохголової поверхні стегна і я дуже довго відновлювався.

Коли молодому футболісту дають час, то його дуже обмаль. У мене не було цього часу, тому мені потрібно було відразу показувати, що я можу, але травмований футболіст не може показати все, на що здатний», – сказав Даценко для «УФ».

  • Наразі Сергій тренує ФК Кудрівка, що виступає у Другій лізі України.
  • За першу команду Динамо, згідно з даними порталу Transfermarkt, він провів всього один матч.
  • Богатирьов перейшов до другої команди киян у 1994 році з луганського Динамо. Через два роки він перебрався до маріупольського Металургу, де провів ще два сезони.
  • Після цього Сергій пограв за Поліграфтехніку, Нефтяник, Закарпаття та Арсенал Київ, де і закінчив кар'єру у 2003 році.
  • За Динамо-2 Богатирьов провів чотири матчі. А загалом в УПЛ та Кубку України він зіграв 48 поєдинків та забив п'ять голів.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт