Новини

«У січні Шахтар отримав пропозицію»: журналіст назвав клуб з топ-5 чемпіонатів, який хоче підписати Трубіна

Переглядів 1143
Артем Жилінський
1 голос
Анатолій Трубін. Фото: ФК Шахтар
Український голкіпер донецького Шахтаря Анатолій Трубін міг вже з січня цього року виступати в італійському чемпіонаті за Удінезе. «Гірники» відмовилися від запропонованих шести мільйонів.

Основний голкіпер Шахтаря Анатолій Трубін зацікавив європейські клуби своїм виступом у Лізі чемпіонів та УПЛ цього сезону.

Журналіст Кузьменко зазначив, що Трубін готовий переїжджати до Європи і згадав, що взимку були чутки щодо грандів світового футболу.

«Особисто мені здається, що Трубін вже готовий робити наступний крок у своїй кар'єрі. Звісно, маю на увазі переїзд в Європу, в одну з топ-ліг. Взимку ходили чутки про зацікавленість в послугах Трубіна у Інтера і Ліверпуля». 

Кузьменко поділився неочікуваним інсайдом, що український воротар міг вже взимку опинитися в Італії, але Шахтар відхилив пропозицію. 

На рахунок цих клубів не знаю, але володію 100% інформацією, що в січні в офіс Шахтаря прилітала офіційна пропозиція від іншого італійського клубу - Удінезе. Фріульці готові були заплатити шість млн євро. Шахтар відмовив», — написав Кузьменко у своєму Телеграм-каналі.

  • Нагадаємо, що Шахтар став чемпіоном України в 14-те в історії;
  • У заключному турі УПЛ «гірники» зіграють на виїзді з полтавською Ворсклою у неділю, 4 червня;
  • 21-річний Анатолій Трубін зіграв 28 матчів цього сезону в УПЛ, в 14-ти з яких він не пропускав м'ячі в свої ворота.
  • Аналітичний портал Transfermarkt оцінює Трубіна в 18 мільйонів євро.
  • Контракт Трубіна з Шахтарем закінчується влітку 2024 року.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт