Новини

У сто разів більше, ніж у Кривцова: в Інтер Маямі анонсували космічну зарплату Мессі

Переглядів 9273
Дмитро Котков
2 голоси
Ліонель Мессі. Фото: Інтер Маямі
Ліонель Мессі, граючи за Інтер Маями, отримуватиме солідну зарплатню. Менеджер американського клубу розкрив деталі контракту аргентинця.

Виконавчий директор ФК Інтер Маямі Хорхе Мас прокоментував трансфер 36-річного аргентинця Ліонеля Мессі в клуб MLS.

«Ідея одягнути Ліонеля у футболку Інтера виникла давно. Ще у 2019 році ми почали думати про те, як ми можемо його запросити. Я витратив на цей трансфер три роки, півтора з яких були дуже інтенсивними – багато розмов з Хорхе, його батьком», – сказав Мас в інтерв’ю Marca.

Також представник американського клубу розповів про контракт Ліонеля:

«Контракт Мессі коштуватиме від 50 до 60 млн доларів на рік. Співпраця з Apple була дуже важливою для закриття угоди. Мессі може перетворити MLS на одну з двох чи трьох найбільших ліг світу. Гадаю, він сам приходить сюди з бажанням залишити свій слід, і він зможе це зробити навіть за межами футбольного поля. Коли він закінчить кар'єру, то матиме частку в клубі».

Одноклубник Мессі 32-річний українець Сергій Кривцов заробляє в Інтер Маямі 555 500 доларів на рік.

  • Мессі до американського періоду грав у Європі за Барселону та ПСЖ, з якими виграв масу трофеїв. Зі збірною Аргентини Лео в 2022 році вперше став чемпіоном світу.
  • На даний момент Інтер Маямі з 16 очками в активі замикає турнірну таблицю Східної конференції MLS, посідаючи 15 позицію.
  • Інтер Маямі нещодавно очолив 60-річний аргентинський спеціаліст Херардо Мартіно.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт