Новини

У Жирони буде серйозна перебудова атаки: у Іспанії розповіли про майбутнє Циганкова

Переглядів 5673
Данило Моісеєнков
1 голос
ФК Жирона. Фото: Google
Іспанська Жирона, за яку виступає вінгер збірної України Віктор Циганков, планує вийти на трансферний ринок у пошуку гравців лінії атаки. Тренер хоче конкуренції.

У складі каталонської Жирони, за яку грає нападник збірної України Віктор Циганков, відчувається серйозна нестача гравців атаки.

Головний тренер команди, Мічел Санчес, на даний момент, може розраховувати всього на чотирьох атакувальних футболістів:

  • Віктор Циганков
  • Крістіан Стуані (капітан команди)
  • Валері Фернандес
  • Ману Вальєхо

Слід зазначити, що Вальєхо минулий сезон провів на правах оренди у Реалі Ов'єдо, за який раніше виступав Андрій Лунін. Після повернення до Жирони, Ману скоріш за все знову залишить команду – тренер на нього не розраховує.

Після закінчення сезону 2022-23, Валентин Кастельянос та Родріго Рікельме пішли з команди, так як виступали за неї на правах оренди.

Віктор Циганков. Фото: ФК Жирона

Як повідомляє видання Sport, каталонці точно вийдуть на трансферний ринок у пошуках підсилення. Минулого сезону команда боролася за попадання до Ліги конференцій, у сезоні наступному вони хочуть відповідати заданим стандартам.

Одним з напрямів, де селекціонери Жирони будуть шукати нових гравців, є Нью-Йорк Сіті, партнер клубу по City Football Group, куди також входить Манчестер Сіті.

  • Минулого сезону іспанці вже орендували з американського клубу нападника Валентина Кастельяноса, який у підсумку став найкращим бомбардиром Жирони, забивши 14 голів у 36 матчах.
  • Нагадаємо, що Циганков перейшов до іспанської команди у січні цього року за п'ять мільйонів євро.
  • Він вже встиг зіграти 19 матчів у Ла Лізі, у яких забив три м'ячі та віддав шість гольвих передач.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт