Новини

Уболівальники європейського клубу підтримали Україну: відео шаленого перфомансу на грі Ліги чемпіонів

Переглядів 1532
Віктор Глухенький
2 голоси
Гравці та вболівальники Жальгіріса після гри. Фото: Google
Вболівальники Жальгіріса у матчі першого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, голосно заряджали українські патріотичні гасла в столиці Литви.

Напередодні, 11 липня, у Вільнюсі пройшов перший поєдинок першого раунду відбору до групового етапу Ліги чемпіонів сезону 2023/2024 між місцевим Жальгірісом та Стругою з Північної Македонії.

І попри те, що поєдинок підсумувала безгольова нічия 0:0, для вболівальників з України, так й не лише вболівальників, ця гра стала досить примітною.

Фанати Жальгіріса під час поєдинку влаштували перегукування між трибунами заповненого стадіону, використовуючи українські патріотичні гасла. 

«Слава Україні!» – лунало з однієї частини арени. «Героям слава!» - у відповідь було чутно з іншої.

▶️ Відео перфомансу литовських уболівальників дивіться за ПОСИЛАННЯМ

  • 11-12 липня саме у  столиці Литви Вільнюсі проходив саміт НАТО, на якому вирішуватиметься декілька надзвичайно важливих для нашої країни питань: постачання літаків F-16 для нашої армії, гарантії безпеки для України, ймовірний вступ нашої країни до НАТО, тощо.
  • Президент України Володимир Зеленський виступив учора і подякував литовцям за підтримку та сміливу позицію на запрошення України до НАТО та привіз бойовий прапор із Бахмута.
  • Фанати Жальгіріс ще з часів СРСР товаришують з фанатами київського Динамо
  • Хулз та ультрас біло-зелених завжди мали проукраїнську й максимально антиросійську позицію.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт