Новини

Українець багато забиває та асистує в Азербайджані: його хочуть купити європейські клуби

Переглядів 5145
Дмитро Котков
4 голоси
Олексій Кащук. Фото: Google
22-річний український вінгер Олексій Кащук, права на якого належать донецькому Шахтарю, знаходиться у сфері інтересів польської Легії та бельгійського Вестерло. Також контракт українця хоче викупити його поточний клуб Сабах.

Азербайджанський Сабах веде перемовини стосовно повноцінного викупу вінгера 22-річного вінгера донецького Шахтаря Олексія Кащука. Про це повідомляє видання Azerisport.

За інформацією джерела, Сабах пропонує за повноцінний трансфер один мільйон євро. Але «гірники», у свою чергу, вимагають на 500 тисяч більше запропонованої суми.

Окрім того, відомо, що інтерес до Кащука виявляють також польська Легія та бельгійський Вестерло, який готовий заплатити приблизно два мільйони євро за українця.

Українець наразі грає за азербайджанську команду на правах оренди. Чинний контракт Олексія з Шахтарем розрахований до літа 2024 року.

Зазначимо, що в поточному сезоні Кащук зіграв за Сабах 30 матчів, у яких він відзначився 16 голами. З таким показником український вінгер є одни із найкращих голеадорів в Прем’єр-лізі Азербайджану. Також Олексій записав до свого активу дев’ять асистів.

На даний момент Сабах із 77 очками в активі посідає другу позицію в турнірній таблиці Прем’єр-ліги Азербайджану. Відставання від першого Карабаху, який ще має гру в запасі, складає наразі чотири бали.

Раніше ми повідомляли, що Кащук забив у матчі з Кяпазом, а Сабах переміг на виїзді з рахунком 3:0. Завдяки цьому голу, український вінгер, який належить Шахтарю, побив рекорд у чемпіонаті Азербайджану.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт