Новини

УПЛ повідомила про революційний показ матчів за кордоном: відома вартість перегляду ігор чемпіонату України

Переглядів 1594
Владислав Лютостанський
3 голоси
Трансляція УПЛ. Колаж: «Український футбол»
Українська Прем'єр-ліга оголосила про те, що з'явилася можливість переглядати матчі чемпіонату України 2023/24 знаходячись за кордоном та назвала їх вартість.

У четвер, 10 серпня, УПЛ повідомила про те, що перегляд матчів чемпіонату України стане доступними для вболівальників за кордоном.

Вже з третього туру української Прем'єр-ліги, який розпочнеться 12 серпня, така можливість з'явиться на медіасервісі MEGOGO, а пізніше й у користувачів YouTube.

Міжнародні трансляції матчів чемпіонату України будуть доступні для вболівальників з усього світу, окрім Росії та Білорусі.

Повідомляється, що вартість за перегляд одного матчу становитиме 2 долари або євро. Незабаром повинна з'явитися й окрема передплата, яка міститиме доступ до всіх матчів УПЛ в рамках єдиного телепулу.

  • Третій тур чемпіонату України відкриє матч між одеським Чорноморцем та київською Оболонню. Початок зустрічі запланований на 15:00 за київським часом.
  • Закриватиме третій тур поєдинок донецького Шахтаря проти ФК Олександрія. Матч відбудеться у понеділок, 14 серпня, та розпочнеться о 17:00 за київським часом.
  • Також повідомлялося, що гру між київським Динамо та харківським Металістом 1925 було перенесено не невизначений термін.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт