Новини

В Англії повідомили деталі зарплати Мудрика: українець став частиною революційного підходу Челсі

Переглядів 4688
Данило Моісеєнков
2 голоси
Михайло Мудрик. Фото: Челсі
В Англії повідомили зарплати гравців лондонського Челсі та нову стратегію керівництва клубу щодо цього аспекту. Зокрема, назвали тижневий оклад вінгера збірної України Михайла Мудрика.

Стала відома стратегія нового керівництва лондонського Челсі щодо зарплат молодих гравців.

Мета клубу після поглинання його Тодом Боулі та приходом нової команди до керівництва, завжди полягала в тому, щоб створити групу молодих гравців зі стимульованими контрактами зі значно нижчими базовими зарплатами, ніж це було раніше, але які можуть ставати вищими у разі спортивних успіхів.

Наприклад, у гравця збірної України Михайла Мудрика в контракті прописана фіксована тижнева зарплатня у розмірі 97 тисяч фунтів стерлінгів. Така сама сума значиться й у контракт зірки та чемпіона світу у складі збірної Аргентини Енцо Фернандеса, який був придбаний у Бенфіки за 120 мільйонів євро.

А от Кай Гаверц, який приходив до клубу ще під час правління Романа Абрамовича, на тиждень заробляє трохи менше 300 тисяч фунтів, повідомляє авторитетне англійське видання The Athletic.

Проте, за інформацією джерела, німецький футболіст вже найближчим часом перейде до Арсенал за суму у понад 70 мільйонів євро.

  • Нагадаємо, що Челсі купив Мудрика у січні цього року у Шахтаря за 100 мільйонів разом з усіма бонусами.
  • За півроку у Лондоні він зіграв 19 матчів в АПЛ, в який віддав два асисти.
  • Його контракт розрахований до 2031 року.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт