Новини

В Іспанії оцінили перспективи Луніна стати основним голкіпером Реала: у українця є одна проблема

Переглядів 5714
Артем Жилінський
4 голоси
Андрій Лунін. Фото: Реал Мадрид
Журналісти в Іспанії висловилися щодо перспектив українського голкіпера мадридського Реала Андрія Луніна після травми основного кіпера Тібо Куртуа.

Реал на своїх ресурсах сповістив, що Куртуа на тренуванні порвав хрестоподібні зв'язки, через що може пропустити весь сезон, який для Реала стартує сьогодні.

Місцеві журналісти вважають, що Лунін дуже працьовита людина і в Реалі це дуже цінується.

«Луніна у клубі люблять за його самовіддачу. Попри те, що він дуже замкнута людина і не дуже звертає на себе увагу, вона завжди викладається на сто відсотків.

Це цінують, бо знають, як важко українцеві одержувати шанси, коли перед ним Куртуа. Це дуже позитивно оцінюється у клубі, який завжди був налаштований на спадкоємність гравця із Краснограду».

Враховуючи той факт, що трансферне вікно в Іспанії закривається 1 вересня, журналісти впевнені, що, як мінімум, у перших двох турах місце в основі буде у Андрія Луніна. Далі можливий прихід високоякісного голкіпера.

«За такого розкладу Лунін буде основним воротарем Реала на «Сан-Мамесі» у першому матчі Ла Ліги і, швидше за все, буде ним і проти Альмерії. Анчелотті, який не закрив можливість приходу воротаря, дав зрозуміти, що він «цілком довіряє» українцю. У його руках переконати у цьому всіх», – вважають журналісти Dario Madridista.

  • У першому турі Ла Ліги Реал зіграє сьогодні, 12 серпня, на виїзді з Атлетиком. Початок матчу о 22:30 за київським часом. Наступний матч відбудеться 19 серпня проти Альмерії.
  • Лунін минулого сезону провів за Реал 12 матчів у всіх турнірах (13 пропущених голів і чотири сухі гри).
  • Його контракт із мадридцями розрахований до 30 червня 2024 року. Transfermarkt оцінює 24-річного голкіпера в п’ять млн євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт