Новини

«В Кривбасі не затримається»: Вернидуб назвав легіонера, у якого велике майбутнє

Переглядів 2268
Віктор Глухенький
3 голоси
Юрій Вернидуб. Фото: Google
Головний тренер криворізького Кривбаса Юрій Вернидуб дав оцінку грі легіонерів, які поповнили лави команди на початку та протягом сезону 2022/23 років.

Юрій Вернидуб задоволений роботою селекційної служби свого клубу. До подібних висновків можна дійти проаналізувавши його свіже інтерв'ю, де головний тренер Кривбасу відкрито похвалив гру одразу трьох легіонерів.

«Ріфет Капіч, на мій погляд, найкращий у нашій команді в центрі поля. Гравець, який грає опорного, забив шість м’ячів і зробив низку гольових передач - дорогого коштує. Продуктивно діяв і той же Даніель Соса, який зіграв за Кривбас лише шість матчів, у яких відзначився голом і результативною передачею.

А що стосується Івана Дібанго, то в цього футболіста велике майбутнє. Переконаний, що після чергового чемпіонату він не затримається в Кривбасі, а гратиме в якомусь із клубів Європи», –  сказав Вернидуб в інтерв'ю UA-Football.

  • В сезоні 2022/2023 Кривбас посів в УПЛ сьому сходинку;
  • Юрій Вернидуб очолив криворізький клуб у червні минулого року;
  • Літня відпустка гравців та тренерського штабу Кривбасу триватиме до 20 червня, після чого команда збереться в Кривому Розі, аби розпочати підготовку до нового сезону. 
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт