Новини

В рази більше, ніж давав Шахтар: в Ізраїлі озвучили зарплату Соломона у Тоттенгемі

Переглядів 1407
Данило Моісеєнков
2 голоси
Манор Соломон. Фото: Тоттенгем
Нещодавно ексвінгер донецького Шахтаря Манор Соломон офіційно був представлений у якості нового гравця Тоттенгема. Стало відомо, скільки він буде заробляти у лондонському клубі.

Ізраїльський вінгер Манор Соломон цього тижня офіційно був представлений у якості гравця Тоттенгема, перейшовши туди на правах вільного агента із Шахтаря.

Він підписав з лондонською командою довгострокову угоду, яка розрахована на п'ять років.

Зарплата колишнього футболіста «гірників» у топ-клубі АПЛ складе приблизно три мільйони євро за сезон, повідомило ізраїльське видання ONE.

Ця сума, як зазначається, є гарантованою, але в контракті передбачені різноманітні бонуси.

Раніше у ізраїльських ЗМІ повідомлялося, що у Шахтарі Соломон отримував близько 900 тисяч євро на рік.

  • Зазначимо, що Тоттенгем і Манор використали правило ФІФА, згідно з яким гравці та тренери мають право до 30 червня 2024 року призупинити трудові договори з українськими та російськими клубами через повномасштабне вторгнення рф до України.
  • У складі Шахтаря Соломон виступав з 2019-го по 2022 рік. За цей час ізраїльський футболіст зіграв за донеччан 106 матчів усіх турнірах, у яких забив 22 голи та віддав дев’ять асистів.
  • В липні минулого року гравець на правах оренди перейшов у Фулгем, де отримував 1.8 мільйони євро. На його рахунку п’ять голів у 24 матчах за «коттеджерів».
  • Тоттенгем у наступному сезоні вперше за довгий час не гратиме в єврокубках.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт