Новини

«Ван Леувен приймав мене до академії»: Таловєров відреагував про чутки щодо інтересу Шахтаря

Переглядів 8705
Артем Жилінський
2 голоси
Максим Таловєров. Фото: ФК Славія
Центральний захисник молодіжної збірної України та чеської Славії Максим Таловєров розповів про зацікавленість клубів УПЛ щодо своєї персони.

Максим Таловєров розвіяв чутки, що ніби-то донецький Шахтар цікавився ним. Захисник заявив, що поки предметного інтересу із УПЛ немає.

«Я не чув про це. Лише кілька українських фанатів мене звали. Мені, звичайно, приємно, але поки що тут говорити нема про що. Якщо інтерес від когось із українських клубів справді з'явиться, тоді можете мене запитати про це».

Також Таловєров привітав Патріка ван Леувена із призначенням на посаду головного тренера Шахтаря, адже саме цей спеціаліст побачив перспективу в оборонці та прийняв до академії «гірників».

«Поки що я хочу провести час із дівчиною, родиною та друзями. А далі вже точно знатимемо, що робимо далі. У свою чергу, я привітав би Патріка ван Леувена з призначенням, він мене приймав до академії і багато вкладав у розвиток юних футболістів, тож зараз заслужено став тренером першої команди», — сказав Таловєров для FanDay.net.

  • Таловєров розпочав професіональну кар'єру в Динамо Чеське Будейовіце у 2019 році.
  • З 2022-го захисник перебуває у структурі празької Славії. Виступав в оренді у Словані та ЛАСКу. 
  • Минулого сезону відіграв за австрійський клуб 13 матчів (без результативних дій).
  • З молодіжною збірною України Максим дійшов до півфіналу Євро-2023, де напередодні поступився Іспанії (1:5). 
  • Transfermarkt оцінює його в один млн євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт