Новини

«Важливі три очки! Залишилося шість фіналів, хлопці!»: Маліновський емоційно прокоментував перемогу Марселя

Переглядів 19787
Дмитро Котков
1 голос
Маліновський в матчі проти Ліона. Фото: Instagram
Український півзахисник Марселя Руслан Маліновський на своїй сторінці в Instagram висловився стосовно успішного поєдинку проти Ліона та звернувся до одноклубників стосовно того, що треба налаштуватись на фінальний відрізок сезону.

23 квітня в рамках 32 туру французької Ліги 1 Ліон на своєму полі зустрічався з Марселем українця Руслана Маліновського. Хорватський наставник провансальців Ігор Тудор виставив українського півзахисника в основу на цю зустріч.

Перший тайм протистояння виграв Марсель, завдяки голу Дженгіза Ундера на 44 хвилині. У середині другої половини поєдинку Александр Ляказетт вирівняв становище. На 87 хвилині коуч Марселя змінив Маліновського на Вітора Карвальйо.

І після цього Марселю вдалося забити переможний м'яч. На 90+2 хвилині після автоголу Мало Гюсто провансальці вийшли вперед і в підсумку втримали переможний результат 2:1.

Після поєдинку український легіонер Марселя Руслан Маліновський поділився емоціями від перемоги та звернувся до партнерів по команді.

«Важливі три очки!!! Залишилося шість фіналів, хлопці! Всі разом до кінця», – написав Маліновський в своєму Instagram.

Після цього матчу Марсель з 67 очками іде другим, відстаючи від першого ПСЖ на вісім балів. Ліон з 50 очками знаходиться на сьомій позиції в чемпіонаті Франції.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт