Новини

«Вдалося швидко відштовхнутися від дна таблиці»: Шаран озвучив секрет успіху Минаю

Переглядів 5924
Віктор Глухенький
2 голоси
Володимир Шаран. Фото: Google
Головний тренер закарпатського Минаю Володимир Шаран залишився задоволеним виступами своїх підопічних в минулому чемпіонаті української Прем’єр-ліги.

Замість боротьби за виживання – місце в середині турнірної таблиці, яке команді не прогнозувалі ні експерти, ні навіть її вболівальники та керівники.

Мова про закарпатський Минай, який з приходом на тренерський місток досвідченого тренера Володимира Шарана змінився до невпізнаваності, насамперед з огляду на результати команди в сезоні, що минув. 

Ужгородці посіли найвище місце в УПЛ за свою нетривалу історію виступів в еліті.

«Писати історію приємно, проте приховувати не буду: минулий сезон був найважчим в моїй вже доволі тривалій тренерській кар'єрі. Доводилося створювати фактично нову команду й у таких випадках пазли далеко не завжди складаються так як слід. 

Але поступово, цеглина до цеглини, вибудовували командну гру, потім з'явилася стабільність, що позитивно позначилося на результаті», – сказав Шаран.

Також наставник закарпатського клубу розповів за рахунок чого вдалося не скотитися на дно турнірної таблиці та спокійно завершувати чемпіонат.

«Mинай лише одного разу знаходився в зоні вильоту. Але вдалося швидко відштовхнутися від дна таблиці. Що допомогло? Я вважаю, що продуктивно попрацював весь тренерський штаб, в команді був чудовий мікроклімат, за налаштованістю ми взагалі були одними з кращих в УПЛ. 

Був порядок, кожен гравець чітко виконував тренерську установку, знав свій маневр, це саме той випадок, коли організація під час матчу била клас. Хоча приховувати не буду – клубний бюджет був одним з найскромніших в УПЛ», – цитує Шарана Sport.ua.

  • Володимир Шаран очолив Минай взимку 2022 року. Проте через військову агресію РФ, дебютувати у якості головного тренера закарпатців 51-річний фахівець зміг лише в серпні минулого року. 
  • За підсумками сезону 2022/2023 Минай посів восьме місце в УПЛ.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт