Новини

«Ви впевнені, що зможете його позбутися?»: італійська преса в захваті від гри Малиновського у матчі з Міланом

Переглядів 478
Олександр Калінін
1 голос
Руслан Малиновський, фото: Getty Images
Італійська преса високо оцінила гру півзахисника Аталанти Руслана Малиновського у другому турі Серії А проти Мілана (1:1) на тлі чуток про його можливий трансфер.

Вихід Малиновського у стартовому складі на матч з Міланом на тлі чуток про його можливий трансфер у Тоттенхем чи Марсель, а також останніх заяв головного тренера Джан П'єро Гасперіні виглядав справді дивовижним.

Українець зумів гарним ударом вивести Аталанту вперед та принести італійському клубу одне очко у матчі з чемпіоном Серії А.

La Gazzetta dello Sport оцінила дії українця на полі у 7/10 балів.

«Для його лівої ноги пас від Маеле схожий на пенальті, а свободу, яку йому дав Фікайо Томорі, він добре використав».

Corriere dello Sport (7/10) вважає українця найпопулярнішим гравцем на старті Серії А.

«Найбільший обговорюваний гравець на даний момент після старту змагань. Дуже вільно почувається на краю штрафного майданчика, він не змарнував можливості пробити Меньяна звичайним для себе потужним ударом лівої ноги».

Не вдалось завантажити відео.

Tuttosport (6,5) наголошує на тому, що Малиновський не форвард, але робить дуже добре виконує його функції.

«Він намагається закінчити виступи за Аталанту з повною самовіддачею, пас від Маеле спонукає рух, який ставить увесь захист у безвихідь. Можливо, він і не форвард, але він робить цю роботу дуже добре. Малиновський відразу ж увійшов у гру, створюючи головний біль на великій швидкості».

Corriere della Sera (7/10) не очікувало від українця такої гри, бо думало, що Малиновський уже на валізах.

«Але хіба він не зібрав своїх речей? Він грає зненацька і змушує стадіон вибухнути від гола. Ви впевнені, що зможете його легко позбутися?»

29-річний Малиновський перейшов до Аталанти з бельгійського Генка влітку 2019 року і провів у її складі 130 матчів, у яких забив 30 голів та зробив 27 результативних передач.

Контракт українського півзахисника з італійським клубом діє до червня 2023 року. Авторитетний портал Transfermarkt оцінює футболіста у 28 мільйонів євро.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт