Новини

«Відбитий пенальті для нього дуже важливий»: тренер Бенфіки прокоментував яскраву гру Трубіна

Переглядів 5562
Дмитро Котков
3 голоси
Рогер Шмідт. Фото: Google
22-річний український голкіпер Анатолій Трубін став одним із головних героїв Бенфіки у матчі португальської Прімейри проти Портімоненсе. Рогер Шмідт відзначив українського воротаря.

Головний тренер Бенфіки Рогер Шмідт прокоментував гру Анатолія Трубіна в переможному матчі чемпіонату Португалії проти Портімоненсе (3:1). У цій зустрічі український воротар парирував пенальті в другому таймі.

«Я дуже радий за Трубіна. Він новачок у Бенфіці. Він помилився в попередній грі, тому цей відбитий пенальті для нього дуже важливий. Він зробив чудовий сейв. Гра могла змінитися, тому було важливо відбити пенальті», – цитує Шмідта Record.

  • Для Трубіна це був уже четвертий пенальті за три матчі.
  • У попередньому поєдинку в рамках Ліги чемпіонів проти Зальцбурга (0:2) у ворота українця було призначено два одинадцятиметрових (після першого удару м'яч полетів вище воріт, а другий було реалізовано).
  • Ще раніше в рамках переможного матчу португальської Прімейри проти Візели (2:1) Анатолій пропустив саме з одинадцятиметрової позначки.
  • Наступні два матчі у Бенфіки будуть серйозні. На команду Трубіна очікує протистояння з Порту (29.09) та дуель у Лізі чемпіонів із Інтером (03.10).
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт