Новини

«Відповідає цьому рівню»: Коваленко оцінив виступи Кривцова за Інтер Маямі

Переглядів 851
Віктор Глухенький
2 голоси
Дмитро Коваленко. Фото: Google
Найтитулованіший українець в історії MLS Дмитро Коваленко, прокоментував виступи за океаном колишнього гравця донецького Шахтаря Сергія Кривцова. Дебютный сезон співвітчизника Коваленко вважає вдалим.

Колишній гравець Лос-Анджелес Гелексі та ще кількох американських клубів, вихованець київського Динамо Дмитро Коваленко, поділився своїми думками стосовно кар'єри в США гравця національної збірної України Сергія Кривцова.

«Кривцов має великий досвід, він багато років грав за Шахтар у Лізі чемпіонів. Рівень американського футболу піднявся, швидкості стали вищими. Але Кривцов відповідає цьому рівню», – сказав Коваленко.

Також Дмитро розповів і про те, яким йому бачиться майбутнє в команді Девіда Бекхема суперзіркового  Ліонеля Мессі. Точні, як на команду вплине поява у колективі аргентинця.

«Прихід такої зірки, як Мессі, може негативно вплинути на мікроклімат у колективі. Коли ти сидиш у роздягальні поряд із людиною, яка отримує 60 мільйонів, а ти заробляєш у десятки разів менше – це дається взнаки. 

Усім партнерам Мессі буде нелегко. Найголовніше – це повага до одноклубників. Коли такий зірковий гравець приходить у команду, футболісти намагаються діяти проти нього на тренуваннях якнайменше жорстко. Щоб зупинити Мессі, Кривцову треба хапати його за п'яти. Але зрозуміло, що ніхто Ліонеля не чіпатиме»,  – сказав Коваленко  в інтерв'ю FanDay.net.

  • В США Дмитро Коваленко виступав за Чикаго Фаєр (1999-2002)
  • Ді Сі Юнайтед (2003-2005)
  • Нью-Йорк Ред Буллз (2006-2007)
  • Реал Солт-Лейк (2008-2009)
  • Лос-Анджелес Гелексі (2009-2010)

 

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт