Новини

«Він був не настільки хорошим»: у Європі неоднозначно відреагували на можливу зміну клубу екстренером Шахтаря

Переглядів 5088
Владислав Лютостанський
5 голосів
Пауло Фонсека, Луїш Каштру. Фото: Google
Комерційний консультант французького Марселя Сурінья Маномай прокоментував інтерес клубу до наставника Лілля Пауло Фонсеки, який раніше очолював Шахтар.

Провансальський клуб продовжує пошуки головного тренера, після того, як команду покинув хорватський спеціаліст Ігор Тудор.

Фаворитом на посаду наставника Марселя вважається колишній керманич Рівер Плейт аргентинець Марсело Гальярдо, проте клуб має й інші варіанти. Одним з них є португалець Пауло Фонсека, який раніше тренував донецький Шахтар, а зараз очолює Лілль.

Комерційний консультант провансальського клубу Сурінья Маномай порівняв дві кандидатури на посаду головного тренера Марселя.

«Я віддаю перевагу Гальярдо. Він нічого не довів у Франції, але дає нове бачення футболу. Фонсека був не такий хорошим, як Тудор минулого сезону. Яка перевага Фонсеки, порівняно з Тудором?».

Маномай не бачить сенсу запрошувати фахівця, який нічим не сильніший за попередника.

«Фонсека фінішував із Ліллем на п'ятому місці, а Тудор із Марселем – на третьому. Ви збираєтеся взяти тренера, який був не такий хорошим?», – сказав Маномай в етері ютуб-каналу Football Club de Marseille.

  • Фонсека очолював Шахтар з 2016 по 2019 рік. 50-річний фахівець тричі ставав чемпіоном України, а також завоював три Кубки та один Суперкубок України.
  • Гальярдо керував аргентинським Рівер Плейт з 2014 по 2022 рік. 47-річний аргентинець виграв безліч титулів разом з командою – чемпіонство, три Кубки та два Суперкубки Аргентини, а також два Кубки Лібертадорес.
  • Марсель завершив сезон на третьому місці в Лізі 1 та наступного сезону гратиме в кваліфікації до Ліги чемпіонів.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт