Новини

«Вітя, а чого ж ти поїхав?»: Леоненко звинуватив Циганкова у лицемірстві, відреагувавши на заяву зірки Жирони

Переглядів 17225
Данило Моісеєнков
15 голосів
Віктор Циганков. Фото: Жирона
Колишній гравець Динамо Віктор Леоненко прокоментував заяву Віктора Циганкова щодо підтримки киян в матчі з Арісом, звинувативши його у лицемірстві.

У четвер, 17 серпня, Динамо зіграє матч-відповідь з грецьким Арісом у третьому раунді кваліфікації до Ліги конференцій. Перший матч закінчився поразкою киян – 0:1.

Ексфутболіст столичного клубу Віктор Циганков, який нині виступає у складі Жирони, закликав вболівальників біло-синіх підтримати команду на стадіоні у Бухаресті.

Віктор Леоненко відреагував на це, звинувативши гравця збірної України у лицемірстві.

«Ну мені так подобається, коли футболісти, що залишили Динамо і поїхали закордон, пишуть підтримати Динамо, ну просто молодці. Вітя, а чого ж ти поїхав, а не допомогаєш Динамо?

Можна тобі питання задати таке? Патріот ти наш», – сказав Леоненко в своєму телеграм-каналі.

  • Нагадаємо, що гра між Динамо та Арісом пройде у Бухаресті на стадіоні «Джулешті» 17 серпня. Початок гри о 20:00 за київським часом.
  • Переможець цієї пари в раунді плей-офф кваліфікації Ліги конференцій зіграє з тріумфатором протистояння Нефтчі (Баку, Азербайджан) – Бешикташ (Туреччина). Перший матч – 3:1.
  • Циганков перейшов до Жирони з Динамо в зимове трансферне вікно за п'ять мільйонів євро. У першому турі Ла Ліги він віддав асист на Артема Довбика.
  • Леоненко грав за київське Динамо з 1992-го по 1997 роки. На рахунку екснападника киян шість голів за збірну України в 14 матчах.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт