Новини

«Вони зробили величезний крок»: Руні оцінив шанси команди Зінченка у боротьбі за титул АПЛ

Переглядів 2348
Артем Жилінський
3 голоси
Олександр Зінченко та Уейн Руні. Колаж «Український футбол»
Колишній нападник збірної Англії та Манчестер Юнайтед Уейн Руні висловився щодо майбутньої боротьби за золоті медалі АПЛ в наступному сезоні.

Уейн Руні підбиваючи підсумки минулого сезону в АПЛ згадав команду Олександра Зінченка і вважає, що підписання Арсеналу можуть дати колективу новий імпульс.

«Я вважаю, що Арсенал провів фантастичний сезон. Вони зробили величезний крок, і їх нові підписання надають їм поштовх, щоб кинути виклик Манчестер Сіті. Я думаю, що Ліверпуль, Челсі і, сподіваюся, Манчестер Юнайтед у новому сезоні будуть кращими».

Руні вірить в Артету та його підопічних, які знову боротимуться за чемпіонство в Англії.

«Арсенал зробив кілька чудових підписань, і вони знову боротимуться за перемогу в АПЛ. Я думаю, що Артета зробив неймовірну роботу: він привів команду до перемоги в Кубку Англії в першому сезоні і дійсно напружив Сіті минулого сезону», – цитує Руні Sky Sports.

  • Арсенал минулого сезону фінішував на другому місці, відставши від чемпіона Манчестер Сіті на два пункти.
  • Минулого літа з Манчестер Сіті до Арсеналу перейшов Олександр Зінченко.
  • У минулому сезоні український футболіст провів за свою команду у всіх турнірах 33 поєдинки, в яких забив один гол і віддав дві результативні передачі.
  • Контракт гравця з «канонірами» чинний до 30 червня 2026 року, а портал Transfermarkt оцінює гравця в 42 мільйони євро.
  • Арсенал та Манчестер Сіті зустрінуться між собою 6 серпня у рамках матчу за Суперкубок Англії.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт