Новини

«Впевнений, що у Ротаня все вийде»: захисник Шахтаря оцінив вибір тренера збірної України

Переглядів 546
Євген Чепур
1 голос
Руслан Ротань. Фото: УАФ
Олександр Драмбаєв, який виступає у бельгійському Зюлті Варегемі на правах оренди, але належить Шахтарю, прокоментував призначення Руслана Ротаня виконувачем обов'язків головного тренера збірної України.

Олександр Драмбаєв знає Руслана Ротаня щодо спільної роботи у молодіжній збірній України. В інтерв'ю сайту «Український футбол» захисник високо оцінив професіоналізм Ротаня.

«Я впевнений, що в нього все вийде. Руслан Петрович – великий фахівець. У нього сформовані добрі штаби у всіх командах. Думаю, з його боку це зважений крок, і люди, які в нього повірили, підтримали його і приєдналися до його команди».

За словами Драмбаєва, під час ігрової кар'єри Ротаня вирізняли лідерські якості, а зараз як тренер він дуже добре мотивує своїх підопічних.

«Сильна сторона Ротаня – мотивація та психологія. Усі знають, яким він був гравцем. Але мало хто розуміє, яким лідером він був у своїх командах. Ми це бачимо у роздягальні – Руслан Петрович уміє завести на матч так, що ти просто рвешся на полі».

Нагадаємо, що збірна України стартує у кваліфікації Євро-2024 виїзним матчем проти збірної Англії, який відбудеться 26 березня на стадіоні «Уемблі» у Лондоні. До цього поєдинку синьо-жовтих готуватиме Ротань.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт