Новини

«Все дізнаєтеся після ігор збірної»: Ярмоленко заінтригував новим клубом – Ребров «сватає» Андрія у Німеччину

Переглядів 5255
Владислав Лютостанський
2 голоси
Андрій Ярмоленко. Фото: Google
Капітан збірної України Андрій Ярмоленко відповів на запитання німецького журналіста на пресконференції перед товариською благодійною грою з Німеччиною.

У понеділок, 12 червня, збірна України зіграє благодійний товариський матч з Німеччиною у Бремені. Капітан синьо-жовтих Андрій Ярмоленко відповів на запитання журналіста щодо його майбутнього продовження кар'єри.

«Я не знаю. Побачимо, в мене ще один місяць контракту з Аль-Айном. Я повинен його поважати. Наразі концентруюся виключно на збірній. Ви все дізнаєтеся після ігор збірної», – відповів Ярмоленко.

Головний тренер збірної України Сергій Ребров пожартував, що матч з Німеччиною може стати непоганою вивіскою для гравця. 

«Я думаю, що це гарна реклама для Андрія. В нього контракт ще на 10 [20] днів і деякі клуби з Німеччини можуть його побачити у грі», – зазначив Ребров.

Раніше повідомлялося, що Ярмоленко може повернутися в київське Динамо.

  • Андрій у минулому сезоні за Аль-Айн провів 33 гри, в яких забив 12 голів та віддав шість асистів.
  • Українець вже має досвід гри у Німеччині. Сезон 2017/18 він провів у Борусії Дортмунд (26 матчів, по шість голів та асистів).
  • 16 червня команда Реброва проведе поєдинок у відборі до Євро-2024 з Північною Македонією у Скоп'є.
  • 19 червня на національну команду України чекає номінально домашня гра у рамках відбору до чемпіонату Європи-2024 з Мальтою, яка відбудеться у Трнаві (Словаччина).
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт