Новини

«Всі знаємо Реброва як дуже сильного тренера»: Кривцов поділився очікуваннями від матчів проти Італії та Англії

Переглядів 1656
Віктор Глухенький
1 голос
Сергій Кривцов. Фото: Google
Захисник Інтеру з Маямі та національної збірної України Сергій Кривцов оцінив рівень найближчих суперників нашої головної команди країни та очікуваннями від тренуваннь під орудою Сергія Реброва.

Сергій Кривцов перелетів океан та вже приєднався до решти своїх партнерів по збірній України і навіть встиг поспілкуватися з журналістами.

«Не треба зайвий раз говорити про силу цих збірних. Але якщо ми хочемо досягати великих результатів, важливо якнайбільше грати з найсильнішими командами і здобувати результат в цих матчах. 

Всі очікують складних ігор. Адже в цих командах зібрані футболісти світового класу, які грають в топ-чемпіонатах», – сказав Кривцов про прийдешні матчі та силу збірних Англії та Італії.

Також Кривцов поділився очікуваннями від тренувань під орудою Сергія Реброва до якого, здається, вже всі звикли, як до повноцінного головного тренера збірної України.

«Ми поки що не працювали довгий час, але всі знаємо Сергія Станіславовича як дуже сильного тренера, який досягає успіхів та результатів. 

Тож, впевнений, що збірна не стане винятком і ми побачимо позитивні зміни вже в наступних матчах», — сказав Кривцов в інтерв’ю Ютуб-каналу УПЛ ТБ.

  • Збірна України провела три матчі, набрала шість очок та посідає друге місце у групі С кваліфікації на Євро-2024.
  • Команда Сергія Реброва зіграє 9 вересня номінально домашній матч проти збірної Англії. Поєдинок пройде у польському Вроцлаві.
  • 12 вересня збірна України зустрінеться у Мілані з Італією.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт