Новини

Вже проходить медичне обстеження: легіонер Шахтаря знайшов собі нову команду в Бразилії

Переглядів 7680
Артем Жилінський
1 голос
Маркіньйос Сіпріано
Бразильський захисник донецького Шахтаря Маркіньйос Сіпріано визначився із новим клубом. 24-річний гравець продовжить кар'єру у бразильській Серії В.

Маркіньйос Сіпріано близький до переходу до клубу Аваї. Захисник вже перебуває у Флоріанополісі, де проходить медичне обстеження, після чого підпише контракт, повідомляє Globoesporte.

Раніше була інформація, що Аваї планував розпочати переговори з керівництвом Шахтаря, щоб викупити захисника.

На початку березня Сіпріано достроково розірвав орендну угоду з бразильським клубом Крузейро, за яку він виступав з початку поточного сезону. У цій команді він провів десять матчів і зробив два асисти. Перед цим захисник був у оренді у швейцарському Сьоні.

Зазначимо, що Аваї виступає у бразильській Серії В. Новий сезон турніру стартує 15 квітня. Цього дня нова команда Сіпріано зіграє на виїзді із Гуарані.

24-річний Сіпріано перейшов до Шахтаря з Сан-Паулу влітку 2018 року і зіграв за «гірників» 26 поєдинків, у яких забив один м'яч і зробив дві гольові передачі.

Контракт Маркіньйоса з українським клубом діє до червня 2023 року. Авторитетний портал Transfermarkt оцінює футболіста у 800 тисяч євро.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт