Новини

«Я цього не розумію»: в Англії різко прокоментували ситуацію Арсеналу, пов’язану із Зінченком

Переглядів 25384
Данило Моісеєнков
12 голосів
Кіран Тірні та Олександр Зінченко. Колаж «Український футбол»
Колишній захисник Тоттенгему, Астон Вілли, Рейнджерс та збірної Шотландії Алан Хаттон здивований відходом конкурента Олександра Зінченка Кірана Тірні із Арсеналу.

Нещодавно стало відомо про те, що лівий захисник Арсеналу Кіран Тірні залишить лондонську команду та на правах річної оренди перейде до Реал Сосьєдада.

Ексзірка АПЛ Алан Хаттон висловив своє невдоволення відходом конкурента Олександра Зінченка та тим фактом, що він не потрапив до заявки на останній матч Арсеналу в АПЛ проти Фулгема (2:2).

«Я цього не розумію. Я думаю, що він видатний футболіст, тому не розумію, чому його немає навіть у складі. Повернення Зінченка, Томіясу, який є правим захисником, який грає на лівому фланзі, Томас, який є півзахисником, який грає праворуч – чому Томіясу не грає праворуч, а Тірні зліва?

Я знаю, що тренер любить грати по-особливому, Парті зміщюється у півзахист, можливо, він вважає, що це найкраще рішення для його команди на даний момент».

Колишній захисник висловився щодо правильності рішенні Тірні залишити команду.

«Якщо ви навіть не потрапляєте до складу на матчі, вам потрібно подивитися, чи є у вас майбутнє у цьому клубі. Тірні не може йти цим шляхом до січня, не потрапивши до складу.

Я сам був в такій ситуації, тому знаю, як це може бути важко. Для когось з його талантом ви просто не хочете цього бачити», – сказав Хаттон для видання Football Insider.

  • Тірні є вихованцем Селтіку. 26-річний шотландець грає за Арсенал з 2019 року: 123 матчі, п'ять голів, 14 асистів. Його контракт розрахований до 2026 року.
  • Зінченко перейшов до Арсеналу із Манчестер Сіті влітку 2022 року за 35 мільйонів євро.
  • З того моменту українець провів 34 гри за лондонців, забив один гол та віддав дві результативні передачі.
  • Контракт Олександра з Арсеналом дійсний до літа 2026 року.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт