Новини

«Я погоджуюся, що я незрозуміло хто»: Левченко різко відповів Леоненку, звернувшись до ексдинамівця

Переглядів 2508
Данило Моісеєнков
2 голоси
Фото: особистий архів Євгена Левченка
Колишній футболіст збірної України Євген Левченко відповів екснападнику Динамо Віктору Леоненко на його коментар з приводу присутності Левченка на благодійному матчі Олександра Зінченка та Андрія Шевченка.

Нещодавно Віктор Леоненко прокоментував присутність Євгена Левченка на благодійному матчі у Лондоні між командами Олександра Зінченка та Андрія Шевченка. Колишній форвард збірної України назвав Левченка «незрозуміло ким».

Євген у своєму твіттері відповів Леоненкуі навіть погодився з ним.

«Ну тут Леон правий, я ніколи не був зіркою і однозначно не легенда. Я також погоджуюся, що я в порівнянні з іншими зірками «непонятно кто».

Також Левченко зазначив, що попри свій незірковий статус він робить усе можливе для допомоги України під повномасштабної війни.

«Але цей «непонятно кто» робить все можливе для України, наприклад ми зібрали 550.000€, вивезли понад 100 дітей до Нідерландів, зібрали 3000 павербанків, 250 генераторів, відбудовуємо з фондом будинки і ще багато чого.

А що зробив ти для України?», – написав Левченко.

  • Нагадаємо, що Левченко зіграв за команду Зінченка. Окрім нього, український футбол у цій грі представляли Даріо Срна, Михайло Мудрик, Шевченко, Сергій Ребров, сам Зінченко та Євген Коноплянка.
  • Зібрані кошти підуть на відновлення Михайло-Коцюбинського ліцею Чернігівської області, зруйнованого окупантами у березні 2022 року.
  • Левченко закінчив кар'єру у 2012 році у австралійському клубі Аделаїда. У складі збірної України він дебютував у 2002 році та провів дев'ять матчів.
  • Леоненко грав за Динамо з 1992 по 1997 рік: 129 матчів, 79 голів. За національну збірну Віктор зіграв 14 поєдинків та забив шість голів.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт