Новини

«Я сумував за Кривбасом»: ексфорвард Динамо повернувся до команди Вернидуба

Переглядів 6010
Ілля Деулін
2 голоси
Олексій Хобленко. Фото: Google
Нападник Кривбасу Олексій Хобленко, який повернувся з оренди до першолігових Карпат, пообіцяв зробити усе можливе, щоб показати свої найкращі якості вже в Кривому Розі.

Форвард Кривбасу Олексій Хобленко провів другу частину сезону 2022/2023 у львівських Карпатах. У коментарі пресслужбі криворізького клубу нападник поділився враженнями від повернення до Кривого Рогу:

«Сумував за Кривбасом, чесно скажу. Перший день знову з командою, є трохи ностальгії. Дуже радий бачити колектив. Буду сумлінно тренуватись, аби зарекомендувати себе з найкращого боку. Чи закладав фундамент перед зборами у відпустці? Так, у мене завжди активна відпустка. Підтримував форму».

Олексій Хобленко, фото: ФК Карпати

Хобленко поділився завданнями, які ставить перед собою після повернення:

«Насамперед - це набрати форму. Сподіваюсь добре себе проявити та отримати шанс від головного тренера Юрія Вернидуба. На футбольному полі зроблю усе від себе залежне, аби показати свої найліпші сторони».

Наостанок нападник розповів, чи слідкував за виступами Кривбасу, поки був у оренді в Карпатах:

«Слідкував, дуже радий за хлопців, що вони вийшли з такої непростої ситуації та боролись за місце у єврокубках. Дивився гру з Дніпром-1, вболівав за нашу команду. Що ж, це тільки перший сезон в УПЛ. Впевнений, у цьому все складеться для Кривбасу краще».

  • Форвард є вихованцем академії київського Динамо та належав киянам до 2016 року. Виступав переважно за другу команду Динамо, в якій відіграв 72 матчі та забив 11 голів.
  • Хобленко приєднався до Кривбасу в липні 2021 року на правах оренди з Дніпра-1. У січні 2022 року криворізький клуб викупив угоду форварда та уклав контракт з футболістом терміном до червня 2024 року.
  • В УПЛ минулого сезону Хобленко провів за Кривбас вісім матчів, у яких забив один гол.
  • Взимку 2023 року форварда орендували Карпати. За сім матчів у Львові він одного разу відзначився сам та ще раз асистував.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт