Новини

«Я в захваті від цієї перспективи»: екс-футболіст Зорі перейшов у легендарний польський клуб

Переглядів 3886
Дмитро Котков
1 голос
Андрейс Циганікс у музеї Відзева. Фото: Відзев
Андрейс Циганікс продовжить кар'єру в Польщі. Латвієць, який раніше виступав за луганську Зорю, підписав угоду з чотириразовим переможцем польської Екстракласи Відзевом.

Латвійський вінгер Андрейс Циганікс, який раніше виступав за Зорю, підписав контракт із польським клубом Відзев з Лодзя.

«Чесно кажучи, я був здивований, коли отримав інформацію про зацікавленість Відзева. Я перевіряв всю інформацію про клуб, про фанів, про атмосферу на стадіоні. Я не міг відмовити, бо тоді б не відчув, що мене тут чекає. Я в захваті від цієї перспективи», - зізнався Андрейс Циганікс в інтерв’ю прес-службі команди з Лодзя.

Циганікс у сезоні 2020/2021 виступав за луганську Зорю. За українську команду футболіст збірної Латвії зіграв 21 матч. Голами у складі луганчан він не відзначався. Окрім Зорі, вихованець леверкузенського Баєра Циганікс також грав за кельнську Вікторію, гельзенкірхенський Шальке II, нідерландський Камбур, латвійський РФШ та Дунайську Стреду зі Словакії.

Відзев є чотириразовим чемпіоном Польщі. Головним досягненням команди на євроарені є вихід до півфіналу Кубку європейських чемпіонів сезону 1982/1983.

На даний момент Відзев з 41 очком в активі впевнено лідирує в чемпіонаті Польщі.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт