Новини

«Я Венгеру конкретно радив двох українців»: экстренер Дніпра назвав футболістів, яких рекомендував відомому французу

Переглядів 1695
Дмитро Котков
1 голос
Бернд Штанге. Фото: Google
Німець Бернд Штанге розповів про те, як легендарному коучу лондонського Арсенала він пропонував підсилення у вигляді двох українських футболістів.

Колишній головний тренер Дніпра Бернд Штанге розповів про дружбу з легендарним наставником лондонського Арсеналу Арсеном Венгером, якому свого часу пропонував українських футболістів.

В інтерв'ю FanDay.net Бернд Штанге поділився спогадами про те, як намагався влаштувати в топ-чемпіонатах двох українських футболістів.

«Ми з Арсеном Венгером були добре знайомі за численними семінарами та юнацькими турнірами. Я йому конкретно радив двох українців – Олега Лужного та Іллю Цимбаларя. Радий, що в результаті хоча б Лужний зміг перейти до АПЛ. Він гідно відіграв пізній етап кар'єри. За відгуками Венгера, він високо цінував Олега».

  • Вихованець одеського Чорноморця Ілля Цибмаларь виступав за моряків, а також у РФ за Спартак, Локомотив і Анжи.
  • Олег Лужний грав за лондонський Арсенал у 1999-2003 роках. За цей час українець зіграв за канонірів 75 матчів. Разом із лондонською командою Лужний виграв два трофеї Суперкубку Англії, а також став чемпіоном Англії та володарем Кубку Англії.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт