Новини

«Я впізнаю себе»: український ексхавбек Аяксу виніс вердикт майбутньому Мудрика у Челсі Почеттіно

Переглядів 3016
Владислав Лютостанський
2 голоси
Маурісіо Почеттіно та Михайло Мудрик. Колаж: «Український футбол»
Колишній український півзахисник амстердамського Аяксу Андрій Демченко поділився думкою про можливе майбутнє Михайла Мудрика в Челсі за керівництва Маурісіо Почеттіно.

В ексклюзивному інтерв'ю сайту «Український футбол» Андрій Демченко висловився з приводу кар'єри Михайла Мудрика в лондонському Челсі.

Колишній півзахисник Аяксу вважає, що 22-річному українцю буде важче проявити себе за Маурісіо Почеттіно, ніж за Френка Лемпарда та Грема Поттера.

«Думаю, буде ще важче, ніж при Лемпарді чи Поттері. Почеттіно ще жорсткіший і вимогливіший. І від нього вимагають результату.

Мудрику буде важче, але це також певний досвід. Він стане ще сильнішим і міцнішим. Мудрик – це перспектива. Він може зрости. Він перестрибнув із УПЛ у найкращу лігу світу. Уявляєте, скільки сходинок він перестрибнув одразу?»

Ексхавбек зізнався, що впізнає свою історію, дивлячись на кар'єру Мудрика в лондонському клубі.

«Прийшов молодий хлопчик, талановитий. Я просто себе впізнаю. Я прийшов з на 15 голів нижчої команди в Аякс (1995) і відразу потрапив до Ліги чемпіонів. Мені треба було виїхати за рік. Справа тепер у самому Мудрику. Наскільки в нього будуть сталеві та міцні... ти зрозумів про що я».

Також Демченко відповів на запитання чи варто Михайлові спробувати піти в оренду, щоб проявити себе.

«За великим рахунком, спробувати себе варто, за нового тренера, за нових вимог. Можливо, і вийде. Але якщо не вистачатиме ігрової практики, потрібно, звичайно ж, одразу йти в оренду. Потрібно грати, грати та грати. Так ти стаєш чоловіком. Тим більше, у такому чемпіонаті, як Англія. Скласти ручки – це не характер».

  • Демченко виступав за Аякс з 1995 по 1998 рік та провів п'ять матчів. Наразі 46-річний ексфутболіст очолює грузинський ФК Діла (Горі).
  • Взимку 2023 року Мудрик перейшов до Челсі з Шахтаря за 100 млн євро (враховуючи бонуси).
  • 23 липня у товариському поєдинку з Брайтоном Мудрику вдалося відзначитися першим голом у формі Челсі.
  • У офіційних поєдинках за синіх Михайло поки що не забивав, проте віддав дві гольові передачі у 17 матчах.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт