Новини

«Я вже червоний, пульс 180»: найкращий бомбардир Динамо згадав жорсткий розіграш від Буяльського

Переглядів 621
Ілля Деулін
1 голос
Віталій Буяльський та Владислав Ванат. Фото: Динамо
Форвард Динамо Владислав Ванат згадав свої перші збори з киянами та розіграш від свого одноклубника – Віталія Буяльського. Від підколу, який зробив півзахисник, смішно стане не кожному.

Найкращий бомбардир Динамо Владислав Ванат розповів про те, як вперше поїхав з біло-синіми на збори, вірніше про те, як він з них повертався:

«Летіли ми з Дубаю, перший збір з Динамо, мені 19 років. Я сідаю на місце, яке написане в білеті, а Буяльський підходить і каже: «А ти чого тут сів, це моє місце». Я ж відповідаю «Ну добре», а пацани ззаду кажуть «Іди до нас», я сів там». 

В аеропорті з Ванатом стався досить неприємний казус:

«Ми прилітаємо в Бориспіль і я розумію, що в мене нема паспорта. Питаю Буяльського, він сказав так, що я зрозумів, що він точно не бачив. Я думаю, що мені робити. Буя потім підходить і питає «Паспорт загубив?», відповідаю, що так». 

Втім, форвард у інтерв’ю Sportarena зазначив, що дана історія закінчилася хеппі-ендом:

«Він показує на адміністратора, каже «Скажеш йому, що ти більше так не будеш і попроси провести». Я думаю, що це треш якийсь, але виходу немає, вже червоний, пульс 180. Іду й Сидорчук каже «Буя, та віддай йому паспорт» і він віддав».

  • Ванат минулого сезону взяв участь у 36 поєдинках Динамо.
  • 12 червня 2023 року в грі з Німеччиною (3:3) дебютував за збірну України.
  • Угода Ваната з Динамо чинна до червня 2025 року.
  • За показником забитих м'ячів (13) став одним з найкращих бомбардирів киян минулого сезону, ділячи першу сходинку з Буяльським.
  • Півзахисник у 39 поєдинках минулого сезону також віддав 10 асистів.
  • Контракт Буяльського з Динамо чинний до червня 2025 року.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт