Новини

«Я занадто м'який?»: Левченко відреагував на дискваліфікацію колишнього захисника Полісся

Переглядів 878
Євген Чепур
2 голоси
Євген Левченко. Фото: Google
Колишній гравець збірної України Євген Левченко, який є президентом профспілки футболістів Нідерландів, прокоментував дискваліфікацію вже екс-захисника житомирського Полісся Вадима Червака.

В матчі Першої ліги між Поліссям і Металургом стався скандальний епізод - захисник житомирської команди Вадим Червак був незгодний із рішенням арбітра Софії Причини та грубо штовхнув дівчину в спину.

Керівництво Полісся ухвалило рішення розірвати контракт із Черваком в односторонньому порядку, а контрольно-дисциплінарний комітет УАФ дискваліфікував футболіста на шість місяців.

Відомий український екс-гравець Євген Левченко, який обіймає посаду президента профспілки футболістів Нідерландів, прокоментував термін відсторонення захисника.

«Я ніяк не захищаю Червака, який штовхнув суддю, але якщо це перший раз, то шість місяців дискваліфікації - це занадто багато. Можливо, є інші способи перевиховання? Чи я занадто м'який?», - написав Левченко у своїх соцмережах.

Нагадаємо, що Червак є вихованцем Динамо, проте так і не дебютував за першу команду київського клубу. У поточному сезоні захисник зіграв за Полісся 12 матчів, але не відзначився результативними діями.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт