Новини

«Якщо він реалізує всі моменти, то стане найкращим бомбардиром»: Грозний проанонсував матч Франція – Україна

Переглядів 406
Владислав Лютостанський
2 голоси
Футболісти збірної України U-21. Фото: Google
Колишній тренер київського Арсеналу та низки інших клубів В'ячеслав Грозний поділився думкою про майбутню гру молодіжної збірної України з Францією в 1/4 фіналу Євро-2023.

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний вважає, що молодіжній збірній України не варто боятися однолітків з Франції.

«Не бачу дуже серйозної збірної Франції, яка катком завжди проходила. Вони досить натужно грали й у своїй групі у відборі. Група атаки у них завжди достатньо сильна, той таки Гуірі – вихованець Ліона. Вони мають серйозну групу гравців звідти: Шеркі, Какере. Сильні гравці також Калюлю та Тюрам».

Грозний переконаний, що підопічні Руслана Ротаня можуть не тільки потрапити на Олімпійські ігри-2024, а й перемогти на молодіжному чемпіонаті Європи.

«Мудрик є реактивним козирем, Судаков та Бондаренко – гравці від яких йде величезний конструктив у кожному матчі. Кащук, якщо реалізовуватиме всі свої моменти, то стане кращим бомбардиром турніру. Цей склад в змозі обіграти будь-яку збірну на Євро та перемогти на турнірі», – сказав Грозний в етері Футбол TIME.

  • Матч між Україною та Францією відбудеться у неділю, 2 липня, у Румунії на арені Клуж.
  • Гра розпочнеться о 22:00 за київським часом.
  • Три найкращі команди турніру (крім Франції та Англії) отримають путівки на Олімпійські ігри 2024 року.
  • Наразі Кащук має один забитий м'яч у трьох поєдинках. Найкращий показник турніру – два голи, і його мають відразу п'ять гравців.
  • Грозний очолював Говерлу (2013-2016), Металург (Запоріжжя) (2005-2006), тричі керував київським Арсеналом (2002-2004, 2010, 2018-2019) та очолював ряд інших клубів.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт