Новини

«Є два критерії»: Лемпард пояснив, що потрібно зробити Мудрику, щоб потрапляти в основу Челсі

Переглядів 1542
Артем Жилінський
0 голосів
Михайло Мудрик та Френк Лемпард. Фото: ФК Челсі
Головний тренер лондонського Челсі Френк Лемпард розповів, за яких умов український вінгер Михайло Мудрик та інші молоді гравці команди частіше з'являтимуться на полі.

Михайло Мудрик перейшов із донецького Шахтаря в Челсі до зимового трансферного вікна за 100 мільйонів євро з урахуванням бонусів, але поки що не зміг закріпитися у складі «аристократів».

Наставник лондонців Френк Лемпард відповів на питання про ігровий час Мудрика, а також інших молодих футболістів команди – Керні Чуквуемекі та Ноні Мадуеке.

«Є два критерії. Є індивідуальна робота, яка показує, що ви цього заслуговуєте. Для мене це найголовніше.

Під час мого першого періоду в клубі ми не могли здійснювати трансфери та втратили багатьох важливих гравців. Усі казали: «Звичайно, то молоді гравці потрапляють у команду». Насправді ж вони потрапили в команду, бо заслужили на це своїми тренуваннями.

Другий – це менталітет, який ви повинні мати у топовому футбольному клубі. Я думаю, що це має бути завжди. Якщо ти показуєш своє ставлення до тренера, то завжди матимеш шанс – отак у мене», – цитує Лемпарда сайт Football London.

22-річний Мудрик провів цього сезону 12 матчів за Челсі у всіх турнірах і зробив дві результативні передачі. Українець виходив у стартовому складі лондонської команди лише в одному поєдинку з останніх семи.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт