Новини

Єдиний телепул не створили через Ахметова: джерело повідомило подробиці

Переглядів 7224
Віктор Глухенький
9 голосів
Іван Гресько (зліва) та Олександр Денисов. Фото: Google
Головним винуватцем того, що представникам клубів УПЛ не вдалося домовитися про створення єдиного пулу є колишній шеф-продюсер телеканалів Футбол Іван Гресько. Так вважає президент збірної журналістів Ольга Витак.

Пані Ольга Витак, яка обіймає посаду президента збірної журналістів України з футболу,  досить цікаво прояснила ситуацію, щодо відмови Динамо, Дніпра-1 та Зорі в голосуванні за створення єдиного телевізійного пулу для трансляцій матчів УПЛ в сезоні 2023/2024 років.

На думку Вітак, вся справа в тім, що директором УПЛ-ТВ пропонували призначити колишнього шеф-продюсера телеканалів Футбол, які спонсорувалися з кишені власника та президента Шахтаря Ріната Ахметова Івана Греська.

«УПЛ-ТВ може стати «Футбол 4». Не дивно, що 6 клубів уже виступили проти такого телепулу, оскільки зрозуміли, що за їхні гроші повертають закрите ЗМІ, а відповідно всіх раніше звільнених працівників та програми, які транслювалися на Футбол 1, 2, 3», – заявила Витак, зробивши віпповідний допис на своїй сторінці у Facebook.

  • УПЛ ТБ як єдиний телепул реалізований не буде. Проти проголосували представники Дніпра-1, Динамо та Зорі. Утримався Верес;
  • 12 або 13 клубів планують реалізувати план Б без «відмовників» на основі мультиплатформового принципу. Матчі показуватимуться на кількох ОТТ-платформах, а також на ютубі;
  • Орієнтовна ціна пакету – 50 гривень на місяць. Очікуваний прибуток – близько 40 млн грн на всіх.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт