Новини

З Динамо продовжують тікати легіонери: захисник Сідклей близький до переходу в клуб бразильської Серії А

Переглядів 483
Артем Войцеховський
1 голос
Сідклей. Фото: Динамо
Лівий захисник Сідклей найближчим часом може залишити київське Динамо та на правах річної оренди перейти до клубу елітного дивізіону чемпіонату Бразилії.

Київське Динамо може залишити ще один легіонер. Мова йде про бразильського захисника Сідклея, який хоче продовжити кар’єру на батьківщині. У його послугах зацікавлена Куяба.

Сідклей вже прибув у розпорядження представника бразильської Серії А, щоб пройти медичний огляд і підписати орендну угоду, яка буде розрахована на один рік, повідомляє Globo. 

Захисник має намір скористатися опцією ФІФА, яка дозволяє призупиняти контракти з українськими та російськими клубами в односторонньому порядку на один рік. Зважаючи, що контракт Сідклея з Динамо розрахований до наступного червня, в Україні він вже не повернеться.

29-річний Сідклей перейшов у Динамо з Атлетіко Паранаенсе влітку 2018-го і встиг зіграти за «біло-синіх» 33 матчі, в яких забив три голи і віддав стільки ж результативних передач.

Минулий сезон бразилець на правах оренди провів у Греції. За ПАОК він зіграв 48 поєдинків, в яких відзначився двома м’ячами та трьома ассистами.

Нагадаємо, що минулого тижня словенський півзахисник Бен’ямін Вербіч перейшов з Динамо до грецького Панатінаікоса.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт