Новини

«За минулий сезон Миколенко не дуже спрогресував»: коментатор описав майбутнє українця в Евертоні

Переглядів 754
Олександр Карпенко
2 голоси
Віталій Миколенко. Фото: ФК Евертон
Коментатор телеканалів Setanta Sports Ігор Бойко поділився думкою про перспективи українського захисника Евертона Віталія Миколенка в наступному сезоні.

Коментатор в ефірі авторського подкасту підняв тему стосовно відсутності Евертона на зборах у Швейцарії, які українець пропускає через ушкодження.

«Миколенко пропустить збір Евертона. Скандальна новина стала звичайною через те, що він просто має невелику травму. Але тут є проблема – стала для нього повсякденною річчю. Він пропустив матчі на початку весни, а потім довго повертався. Він пропустив і останні ігри весни, а тепер має проблеми на самому початку сезону», – сказав Бойко.

Бойко вважає, що Віталій здатний виграти конкуренцію за місце в стартовому складі Евертона, якщо клуб підпише іншого лівого захисника.

«Однак усе в руках самого українця. Є простий і очевидний спосіб поліпшення – рости й розвиватися. За минулий сезон Миколенко не дуже спрогресував. В Україні люблять говорити про перехід гравця в сильніший клуб, ніж Евертон. Але що якщо доведеться боротися за місце в складі цієї команди?», – сказав Бойко.

  • 24-річний Миколенко провів у сезоні 2022/23 35 матчів у футболці Евертона, але не відзначився результативними діями. Контракт українського захисника з англійським клубом дійсний до червня 2026 року.
  • Евертон посів 17 місце в турнірній таблиці і зберіг прописку в АПЛ на наступний сезон.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт