Новини

За прикладом збірної України: Шахтар оголосив місце проведення другого збору

Переглядів 398
Олександр Калінін
1 голос
Тренування Шахтаря, фото: ФК Шахтар
Шахтар завершив перший збір під керівництвом нового головного тренера Ігора Йовічевіча. Друга частина підготовки до нового сезону для «гірників» почнеться вже завтра.

Шахтар після невеликої перерви продовжить підготовку до нового сезону в УПЛ та Лізі чемпіонів. Після збору в Нідерландах помаранчево-чорні  отримали три вихідні для відпочинку та відновлення.

Вже завтра, 3 серпня, команда Йовічевіча збереться у Словенії, де і пройде другий збір Шахтаря, повідомляє клубна пресс-служба. Відмітимо, що саме у Словенії збірна України проводила свій збір у травні.

Нагадаємо, що 7 серпня на «гірників» очікує товариська зустріч проти італійськох Роми. Матч пройде в рамках благодійного туру Shakhtar Global Tour for Peace. Гра відбудеться у Римі на арені «Стадіо Олімпіко», початок – 21:45 за Києвом.

Відзначимо, що старт нового сезону чемпіонату України заплановано на 23 серпня. Вчора стало відомо, що Шахтар відкриє його матчем против Кривбасу Юрія Вернидуба. Гру планується провести у Києві на НСК «Олімпійський».

Вже у вересні помаранчево-чорні будуть представляти Україну на груповому етапі Ліги чемпіонів.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт