Новини

«Забивати голи – це моя робота»: Довбик дав перше інтерв'ю в якості гравця Роми

Переглядів 716
Олександр Карпенко
1 голос
Артем Довбик. Фото: УАФ
Форвард збірної України Артем Довбик поділився враженнями після переходу з Жирони до Роми. Найкращий снайпер Ла Ліги минулого сезону вирішив спробувати себе в Серії А.

Довбик вчора прилетів до Риму, де пройшов медогляд, зустрівся з головним тренером Даніеле Де Россі та дав перше інтерв'ю клубним медіа Роми.

Відео презентації Довбика можна переглянути за цим посиланням

Артем розповів, чому погодився перебратися до Італії.

«Я обрав Рому, тому що це один з найкращих клубів Італії. Для мене це великий проект і я вірю в нього. Я сподіваюся, ми досягнемо щось цікаве у наступному сезоні».

У Артема поцікавилися щодо його комунікації з власниками клубу. 

«Я ніколи не спілкувався з президентом до трансферу. Але тепер я вже поговорив з Даном та Райаном. І я хочу висловити велику подяку родині Фрідкін (власники Роми)».

У Артема запитали чи бачив він відео фанатів Роми про нього.

«Так, я бачив ці відео фанатів – деякі були дотепними, деякі – дуже серйозними. Я розумію, як люди тут люблять футбол. І я вдячний їм».

А ще нагадали, що за останні 5 років найкращими бомбардирами Ла Ліги ставали Мессі, Мессі, Бензема, Левандовський і Довбик та запитали, що він відчуває з цього приводу.

«Це фантастичні відчуття. Я ніколи не грав раніше в Ла Лізі. Я вдячний своїм партнерам по команді за створені моменти для мене. Забивати голи – це моя робота. Тож це фантастичні відчуття».

Та, звісно ж, наш форвард поділився очікуваннями від «Стадіо Олімпіко» та клубних тіфозі.

«Це дивовижний стадіон. Я бачив багато матчів, що відбувалися на ньому. І 70 тисяч фанатів на трибунах – це дивовижно. Я хочу грати для цих фанатів. Чекаю з нетерпінням. Дякую!».

  • Довбик у дебютному сезоні за Жирону провів 39 матчів, забив 25 голів та віддав десять асистів. Transfermarkt оцінює вартість нападника в 35 мільйонів євро.
  • Артем може дебютувати за новий клуб вже завтра у контрольному матчі проти Олімпіакоса, який днями підписав форварда збірної України Романа Яремчука.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт